HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.18. 14:07 építészke

Így telt el a hétvége...

Nem kell megijednie senkinek, nem próbálunk meg összefoglalót adni az elmúlt napok összes eseményéről - csak egyről. Pénteken már írtunk róla, hogy Balázsék ebben az évben is megrendezték a korábbi esztendők elsöprő sikerű játékát, amelyben egyetlen szingi fiúhoz kerestek öt potenciális szingi lányt, akik közül a fiatalember a kiválasztottal közösen eltölthet egy hétvégét egy wellness szállodában. Nos, ezúttal, Gyula és a múlt hét Miss Szerdája, azaz Tekla voltak a szerencsések, akik tartották magukat ahhoz a szabályhoz is, hogy egész hétvégén - gyakorlatilag - össze voltak bilincselve. Az is szokás Sebestyén Balázs és csapata reggeli műsorában, hogy hétfőn felhívják az érintetteket, és érdeklődnek tőlük a hétvége iránt. Ezúttal is megtörtént az érdeklődés, és ezúttal is siker koronázta az erőfeszítéseket, hiszen mindkét játékos arról számolt be, hogy nagyon jól érezte magát a másikkal - ezúttal Miskolctapolcán. Azt nem tudták megmondani, hogy tartós lehet-e az elmúlt napok boldogsága, de találkozni fognak a jövőben is, ahogy ezt említették a reggeli villáminterjúban. Még egy napot rápihennek, egyébként, a hosszú hétvégére, amelyből szintén arra lehet következtetni, hogy igencsak jól érezték magukat együtt. Ennél intimebb részleteket nem osztottak meg a hallgatókkal a rövidke beszélgetésben. Természetesen, drukkolunk nekik, és kívánjuk, hogy a véletlen (?) találkozás egy hosszú és boldog párkapcsolat kezdete legyen... (A fotó forrása a Rádió1 Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_valentin_napi_jatekanak_nyertesei_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó interjú hétvége esemény siker szerencse szabály reggel műsor beszélgetés boldogság bejegyzés szálloda összefoglaló párkapcsolat oldal wellness csapat szingli érdeklődés pihenés hallgató részlet bilincs találkozás megosztás játékos forrás intimitás sebestyén balázs kiválasztás érintett következtetés erőfeszítés fiatalember rádió 1 ijedelem instagram drukkolás balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3314634724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása