HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.15. 19:15 építészke

Lebilincselő vakrandi...

Sebestyén Balázs és csapata idén is megszervezte egy szingli pasi és egy szingli csaj Valentin naphoz legközelebb eső hétvégéjének programját. Egészen pontosan, ebben az évben is volt lebilincselő vakrandi a Rádió1-en, amely teljes egészében arról szól, ami a nevében van. Vagyis, egy héten át öt lány "verseng" az éteren keresztül egyetlen pasi kegyéért, aki pénteken (azaz ma) választ. Akinek a nevét a borítékba csúsztatja, azzal kell eltöltenie egy egész hétvégét - mégpedig összebilincselve. A szabályok betartására - természetesen - "árgus szemű zsűri" (azaz Anna) vigyáz, és amennyiben - közjegyző hiányában - megfelelnek vasárnap délutánig a kitűzött céloknak, akkor egy kisebb összegű készpénz ütheti a markukat. Ezúttal Gyula és Miss Szerda, azaz Tekla próbál szerencsét a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA-ban. Persze, a piszkos anyagiakon túl érzelmi kötődés is kialakulhat a két fiatal között az elkövetkezendő néhány napban, órában, erről hétfőn tudunk majd beszámolni az érdeklődőknek... (A fotó forrása a Rádió1 Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_valentin_napi_jatekanak_nyertesei.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó játék hétvége verseny beszámoló szerencse érzelem program csaj szabály bejegyzés fiatal szervezés oldal csapat szingli pasi bilincs cél készpénz forrás valentin nap anyag közjegyző zsűri sebestyén balázs vakrandi érdeklődő instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8714629512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása