HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.16. 14:48 építészke

A kevésbé szerencsések egyike...

Ahogy ezt már többször fejtegettük, az évnek van egy olyan időszaka, amikor a szerelmesek megmutathatják kreativitásukat azzal kapcsolatban, hogy mivel lepik meg életük párját. Már, aki annyira szerencsés, mint Földes Eszter, aki egy "béakpuszi" után Lovasi Andrást pillantja meg maga mellett, vagy Szécsi Debóra, akinek a kezét éppen Valentin-napon kérte meg párja, Cooky. Ördög Nóra azonban - ezúttal - nem érezheti magát ennyire mázlistának, hiába van mellette egy szerető társ. Ugyanis, pont ez a szerető társ az, aki ezekben a napokban éppen nem mellette van, hanem távol tőle - Norvégiában egy fotós workshop-on. Természetesen, azért a virtuális szerelmes csók ezen a napon sem maradhat el Nóri és Pali között, pláne úgy, hogy létezik a mai kor technikájának olyan 21. századi "vonulata", amely ezt lehetővé teszi. Onnan pedig már csak egy kattintás a fénykép elkészítése erről a csücsörítős pillanatról, és még néhány kattintás, hogy ez a közösségi felületekre is felkerülhessen. Íme... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_nanasi_pal_nelkul_toltotte_a_valentin_napot.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség szerencse norvégia csók technika szerelem fotós bejegyzés workshop szeretet oldal pár pillanat kattintás társ virtuális felület meglepetés kreativitás lovasi andrás készítés forrás valentin nap mázli ördög nóra cooky időszak földes eszter nánási pál instagram mutatás csücsörítés szécsi debóra


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4014634128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása