HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.12. 13:17 építészke

Titkos hódolója van a népszerű műsorvezetőnek...

Köztudott, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata olyannyira megromlott a közelmúltban, hogy külön folytatják magánéleti útjaikat, és erről az ismert műsorvezető rendszeresen posztol saját közösségi felületén. Korábban megmutatta a rádióssal közös lányukat, Nórit, legutóbb megosztott fotóján pedig az is kiderült, hogy titkos hódolója van Andinak. Valaki, ugyanis, egy szívecskét rajzolt a fiatal anyuka kocsijára. Névjegykártyát, sajnos, nem hagyott ott, és ezt Andi fájlalja is, de - ettől függetlenül - jólesett neki az ismeretlen férfi kedves gesztusa. A hozzászólások között, persze, többen saját magukat látták a romantikus tett mögött, de nem gondoljuk, hogy valóban köztük lenne az, akit az egykori híradós keres. Illetve, ő nem keresi az illetőt. talán, majd a hősszerelmes férfiú fog jelentkezni nemsokára - elvégre, hamarosan itt van a Valentin-nap... (A fotó forrása Várkonyi Andrea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

varkonyi_andreanak_titkos_hodoloja_van.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség rádió kocsi műsorvezető híradó bochkor gábor szerelem kapcsolat szív bejegyzés fiatal titok oldal hozzászólás magánélet romantika gesztus felület válás anyuka kislány megosztás forrás valentin nap névjegykártya hódoló várkonyi andrea ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr714622968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása