HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.12. 09:16 építészke

Közeledik az idei Valentin-nap...

Minden évben elkerülhetetlen, hogy egyszer csak beköszöntsön február 14-e reggele, amikor a párkapcsolatban élők egy része a fejéhez kap, és eszeveszett tempóban próbálja valamivel meglepni élete párját aznap este. Aztán ez vagy sikerül, vagy nem. Celebjeink ilyenkor megpróbálnak könnyíteni soku(n)k szorult helyzetén - pénztárcától függően. A sort ezúttal Mádai Vivien "nyitotta", aki egy sejtelmesre sikerült fotón kísérelte meg rábeszélni az erre fogékony férfiakat, hogy márkás fehérneművel lepjék meg szerelmüket. A képhez tartozó szöveg már nem lett annyira romantikus - ettől viszont egészen egyedivé vált az ismert műsorvezető posztja. Akik úgy érzik, hogy nem szeretnék magukat "elcsábítani" Vivi és a fénykép láttán, szerezzenek be nyugodtan néhány bonbont, csokit - talán, ezek is elegek lehetnek a "fagyos" szerelmes szívek idei első valódi meglágyításához... (A fotó forrása Mádai Vivien Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

madai_vivien_valentin_napi_fehernemu_reklamja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt celeb műsorvezető kísérlet szerelem csábítás pénztárca szöveg szív bejegyzés beszerzés csokoládé párkapcsolat fehérnemű oldal pár romantika meglepetés bonbon forrás valentin nap sejtelem tempó közeledés ismert egyediség lágyítás instagram mádai vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2514622386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása