HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.24. 13:06 építészke

Egy büszke férj...

Azt már régebb óta tudhatjuk, hogy Kende-Hofherr Krisztina nagyon sikeres nő. Sok ismert celeb a menedzsere, és néhány produceri munkája is látható mostanában hétről hétre a Spektrum Home műsorán. Egy sikeres nőnek mi más lehetne a legnagyobb ajándék, mint egy kiegyensúlyozott magánéleti háttér, amellyel KHK-t férje ajándékozza meg nap mint nap. Erről nemrég feltöltött egy fotót is Kende Gábor, amely mellé a "szeretem a feleségem" hesteg"-et biggyesztette. "Hajrá, Kriszta" -  ezt is odaírta a poszt mellé, amely ezáltal a büszke férjeket megjelenítő bejegyzések archetípusa is lehetne a jövőben. Ehhez mi csak egy "Kowalsky meg a Vega" dalszöveget fűznénk hozzá: "Már tudom, szeretni nem azt jelenti, / Hogy két ember egy igát von, / Hanem a másikat biztatni, repülni / át egy világon"… (A fotó forrása Kende Gábor Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kende_gabor_buszke_a_felesegere.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt munka celeb siker műsor ajándék bejegyzés dalszöveg menedzser oldal magánélet férj feleség büszkeség forrás feltöltés producer kowalsky meg a vega ismert archetípus instagram szeretemafeleségem spektrum home hesteg kende hofherr krisztina khk


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2414586482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása