HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.05. 08:40 építészke

Itt a tizedik...

Egészen pontosan a tizedik podcast Ördög Nórától és férjétől, amelyet ezennel szeretnénk összefoglalni. Az ismert házaspár ezúttal nem hajnalban beszélgetett egymással, ahogy szokott, hanem egy esti időpontban, mielőtt elindultak moziba megnézni a "Bohém rapszódia" című filmet. A gyerekek Mórahalmon voltak Nóri szüleinél, ezért tudtak egy felnőtt hétvégét csinálni. Ahogy arról már mi is írtunk, jelenleg a legaktuálisabb téma az életükben, hogy egyéves lett a vlog-csatornájuk, igaz, amióta "tudatosan" utaznak, azóta a szabadidejük lecsökkent - gyakorlatilag - a nullára - ez egy negatívuma ennek a tevékenységüknek. Az első komoly témájuk pont a gyerekek, szülők, nagyszülők egymáshoz viszonyított távolsága volt - belföldön és külföldön egyaránt. A népszerű fotós elmondta, hogy amikor ő huszonévesen elment Angliába tanulni, a szüleinek az nagyon nehéz érzelmi időszaka lehetett. Aztán visszatért Magyarországra, és itt is maradt, mert a könnyebb ellenállás felé "tolódott". Nórinak kevésbé volt nehéz az elszakadás otthonról, de az a 180 km, ami jelen pillanatban is a szülei és a családja között van, általános esetben, nehezen "logisztikázható össze". Pali édesapja sokkal közelebb él hozzájuk, vele könnyebb a kapcsolattartás. Reflektáltak néhány üzenetre is, amelyet írásban vagy szóban kaptak. Ezáltal kiderült, hogy az ismert műsorvezető felvette a férje nevét - hivatalosan, tehát, Nánási-Ördög Nórának hívják. Palit korábban leginkább "puncifotósként" azonosították be sokan a Playboy miatt, manapság azonban már tisztes családapa leginkább. Az egyik hallgatójuk azt kérdezte, hogy mi a nehéz a gyereknevelésben, de erre nem tudtak pontos választ adni. Legnagyobb "negatívumként" azt nevezték meg, hogy az ember saját dolgai a sor legvégére kerülnek, amint van gyerek. Természetesen, a felelősség kérdése is fontos e tekintetben. A korábbi podcast-re visszautalva, diskuráltak egy keveset arról, hogy mi az igazi siker. A fotós férj akkor érzi magát boldognak, ha kiteljesedhet az életben, és ez mindenkinek mást és mást jelent. Az a jó, ha a siker és a boldogság együtt jár. A fiatal anyuka szerint, akkor van rend, ha egyensúly alakul ki a magánélet és a munka között. Megjegyezte, hogy nagy szükség van a hús-vér barátokra az embernek az életben - nemcsak virtuális ismerősökre a közösségi médiában. Fontosnak érzik, hogy legyenek felnőtt napjaik, amikor nem a gyerekek körül forog minden, de családbővítésen már nem gondolkoznak, ez ellen "tesznek is". Nóri elmesélt egy korábbi kínos sztorit Szente Vajkkal kapcsolatban, Pali pedig egy másikat, amikor nem azt a világsztárt fotózta, akit neki kellett volna, mert - egész egyszerűen - nem ismerte. Nóri szerint, ennyi hülyeségről már régen beszélgettek, majd a podcast-et popcorn-ra váltották, és elindultak a mozi felé... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_tizedik_podcastje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média tartalom közösség munka család podcast gyerek utazás vlog siker tanulás online felnőtt beszélgetés boldogság fotós playboy szabadidő bejegyzés fiatal sztori összefoglaló felelősség csatorna nevelés üzenet magánélet házaspár barát férj anyuka forrás ördög nóra logisztika szente vajk tevékenység világsztár diskurzus instagram puncifotós


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4114364133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása