HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.04. 08:02 építészke

Ünnepel a népszerű házaspár...

Tegnap este élőben jelentkezett a saját Youtube-csatornáján Ördög Nóra és Nánási Pál. Tették mindezt azért, hogy beszámoljanak egy örömhírről a követőiknek. Mégpedig arról, hogy pontosan egy évvel ezelőtt töltötték fel első vlog-epizódjukat erre a bizonyos csatornára, amely nemcsak a "Nánázsia" szériát, hanem az egész életüket megváltoztatta, megalapozta. Nézői kérdésekre reagálva, elmondták, hogy Mici és Venci éppen a fiatal anyuka szüleinél vannak Mórahalmon, így tudtak egy felnőtt napot tartani saját maguknak. Szó szerint is, nagy utat jártak be az elmúlt időszakban, és sok-sok sorozattal örvendeztették meg rajongóikat. Jelenleg 115 000 követője van a csatornájuknak, összesen 23,5 millió alkalommal tekintették meg a vlogjaikat az érdeklődők, s ezáltal 184,6 millió percig nézték őket. Az első "Nánázsia" epizódnak több, mint 800 000 megtekintése volt - ezzel vezeti is a toplistájukat. A vágó-casting végén járnak már, hamarosan megismerhetjük az új kollégájukat. Ígéretük szerint, heti három alkalommal töltenek majd fel tartalmakat - tervezetten, kedden, csütörtökön és vasárnap. Egyértelmű siker az utazásaik során kialakított "kapszulavadászat", és a jövőben megpróbálnak majd még inkább informatívak lenni a helyszínekkel kapcsolatban az eddigiekhez képest. A nézőik javaslatokat is küldtek arra nézvén, hogy hova utazzanak a jövőben: Bora Bora, Kanada, Skócia, Új-Zéland és bizonyos görög szigetek is szerepelhetnek a majdani repertoárban. Izlandra biztosan mennek decemberben - már a jegyek is megvannak erre az útra. Ázsiába is visszatérnek még annak ellenére, hogy a kezdő szériában Pali besokallt az utazás közben. A bejelentkezés végén az elmaradhatatlan borospoharak ismét előkerültek, amelyeknek segítségével köszönték meg rajongóiknak az együtt töltött elmúlt egy évet, és bíznak benne, hogy sok-sok közös esztendő van még a "Nánásiék-projektben"... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_egy_eve_vlogolnak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom sorozat youtube gyerek utazás vlog ünnep online felnőtt öröm bejegyzés fiatal információ projekt köszönet oldal epizód vadászat csatorna élő érdeklődés házaspár javaslat kapszula bejelentkezés anyuka rajongó casting forrás feltöltés ördög nóra népszerű néző széria követő nánási pál megtekintés instagram nánázsia


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2214364535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása