HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.30. 08:05 építészke

Csak ki ne pukkadjon...

Kasza-Darai Andrea tegnap este megosztott fotójának apropója férjének néhány órával korábban posztolt képe, amelynek kapcsán, többen megjegyezték, hogy Manker arca fel van fújódva, tehát, hamarosan meg fog születni a kis Lora Bella. Nos, van egy jó hírünk a természet rendjével kapcsolatban: általában, a pocakban lévő babák tudják, hogy mikor kell megszületniük, ezért teljesen felesleges találgatni ennek időpontját. Kasza Tibi felesége azonban ráérzett arra, hogy mire van szüksége a követőinek, ezért valóban felpuffadt, felfújt arccal szelfizett a "Ninja Warrior Hungary" idei szériájának egyik házigazdájával, aki ezt lelkes mosollyal vette tudomásul. A baba megszületése utáni hónapokban nem biztos, hogy ugyanezt az üde arcot sokszor láthatjuk majd Tibitől az újszülöttel kapcsolatos teendők és fáradság okán, ezért tessék ezt elraktározni alaposan... (A fotó forrása Kasza-Darai Andrea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

darai_andrea_felpuffadt_arcu_szelfije_ferjevel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt szülés fáradtság bejegyzés természet mosoly baba oldal pocak születés férj feleség megosztás forrás kasza tibi széria házigazda követő instagram szelfi ninja warrior hungary darai andrea pukkadás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr414334291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása