HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.16. 12:01 építészke

A nagy átváltozás...

Tegnap osztott meg egy fotót Bereczki Zoltán saját közösségi felületén, amely a népszerű színész teljes átváltozását mutatja be. Nagy sikerrel fut a Centrál Színházban "A lepkegyűjtő" című thriller-darab, amelynek férfi főszerepét ő játssza. A feleségemmel már volt alkalmunk megnézni az előadást, és azt gondoljuk, hogy ezt sokaknak látnia kellene, akik nemcsak a habkönnyű komédiák és helyzetkomikumra épülő vígjátékok miatt váltanak jegyet a különböző teátrumokba. Az ismert színész átváltozása a színpadon nemcsak a külsőségekben mutatkozik meg, hanem teljes valójában - ehhez szükséges, egyébként, az "outfit" alkalmankénti cseréje. Bízunk benne, hogy a "Sztárban Sztár" egykori zsűritagjának és versenyzőjének valódi énje a kép bal oldalán látható... (A fotó forrása Bereczki Zoltán Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bereczki_zoltan_atvaltozasa_freddie_szerepeben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség színpad előadás színész siker szerep bejegyzés versenyző thriller vígjáték oldal komédia átváltozás feleség felület csere külső megosztás forrás darab zsűri népszerű bereczki zoltán outfit teátrum centrál színház ismert instagram lepkegyűjtő sztárban sztár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2714306263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása