HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.11. 10:12 építészke

Egy nagy show a kicsiknek...

Nem pontosan ezzel (de nagyon hasonló szöveggel) hirdeti magát a Kicsi Gesztenye Klub, amelynek november végén lesznek "előadásai", "koncertjei" a BOK Csarnokban. Ezt promotálta ma reggel az RTL Klub-on az eredetileg filmsorozatként látható produkció főszereplője, valamint producere. Nem másokról, mint Vincze Lizáról és Dobrády Ákosról van szó, akik megosztottak egy-egy fotót követőikkel saját közösségi felületeiken az említett interjú kapcsán. Ez a bizonyos televíziós széria (rövidítve: KGK) 2016-ban jött létre, és nem véletlen az sem, hogy volt a TNT-nek egy azonos című slágere is az együttes fénykorában. A szálakat nem könnyű kibogozni, de az biztos, hogy Dobrády Ákos talált egy piaci rést a gyermekműsorok falán, amelyet megpróbál még jobban "kiaknázni". Ebben van segítségére Liza, aki - egyébként - Vincze Ottó unokahúga (és egyben keresztlánya is), valamint az animált szereplők, akik a földet, a levegőt, a tüzet és a vizet testesítik meg. Aki - a fentiek alapján - kedvet kapott ahhoz, hogy megismertesse gyermekével ezeket a tanító jellegű meséket, és szeretné élőben is megmutatni neki a sorozat szereplőit, annak jó hír, hogy jegyek még bőven kaphatóak a másfél hónap múlva megrendezendő koncert jellegű eseményekre... (A fotó forrása Dobrády Ákos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dobrady_akos_es_vincze_liza.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség interjú reklám sorozat film esemény rtl klub mese koncert előadás animáció gyermek bejegyzés show televízió sláger oldal élő jegy felület tanítás szereplő megosztás forrás producer főszereplő együttes produkció dobrády ákos széria keresztlány követő vincze ottó instagram kicsi gesztenye klub vincze liza


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5014296017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása