HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.12. 20:47 építészke

Ilyen egy sikeres álláshirdetés...

Köztudott, hogy nem könnyű manapság olyan munkaerőt találni, aki minden szempontból megfelelő egy adott "üres" állás betöltésére. Sokan arra panaszkodnak (munkaadóként), hogy nem is jelentkeznek azokra a pozíciókra az állástalanok, amelyeket - folyamatosan vagy alkalmanként - meghirdetnek nekik. Erre tessék, itt van egy ellenpélda a sztárvilágból. Legutóbbi podcast-jükben kerestek vágót Ördög Nóráék azokhoz az internetes tartalmaikhoz, amelyeket saját csatornájukon terveznek megosztani követőikkel a jövőben, és a nemrég megjelent poszt szerint, 600-nál is többen jelentkeztek eddig az állásra. Mondjuk, ebben az is szerepet játszhat, hogy sokaknak vonzó lehet a Nánási Stúdióban felajánlott munkavégzési lehetőség, valamint az is, hogy együtt tölthetnek nem kevés időt az ismert házaspárral. A népszerű műsorvezető nagyon hálás mindazoknak, akik vették a fáradtságot, és elküldték a jelentkezésüket, most azonban - természetesen, "csak viccből" - újabb problémába ütköztek: kellene valaki, aki megválaszolja az irdatlan mennyiségű e-mailt. Úgy tűnik, hogy Nánásiék előbb-utóbb olyanok lesznek, mint a mesebeli répa: egyre többen kellenek ahhoz, hogy a kitűzött feladatot sikeresen teljesítsék... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_felhivasara_sok_vagojelolt_jelentkezett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tartalom hirdetés munka internet podcast vágó műsorvezető siker bejegyzés állás probléma oldal csatorna tervezés panasz válasz jelentkezés stúdió megosztás forrás hála feladat munkaadó ördög nóra népszerű pozíció sztárvilág követő teljesítés nánási pál instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8714237931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása