HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.10. 20:17 építészke

Podcast Dublin környékéről...

Olyan már volt, hogy autóból jelentkezett Ördög Nóra és férje. De olyan még nem volt, hogy mindezt megspékeljék azzal, hogy külföldön tartanak éppen a repülőtér felé. Nos, legutóbbi podcast-jük így készült - egy Nóri által vezetett jobbkormányos autóban. Egy vlogger-konferencián jártak, egyébként, ahol nagyon sokat tanultak. Többek között, azt is, hogy folyamatosan minőségi tartalmakat kell előállítani a saját online csatornájukra, különben "büntet az algoritmus". Ez a kulcsmondat többször is elhangzott a beszélgetésben, bár, ők sem tudják pontosan, ez mit jelent. Azt ellenben tudják, hogy ehhez a napi szintű tartalom-előállításhoz szükséges munkát már nem képesek ketten elvégezni, ezért felhívást tettek közé, amelyben vágót keresnek segítségként maguk mellé. Az ideális jelölt ismeri a Final Cut nevezetű programot, és - ahogy a podcast végi bejelentkezéskor elhangzott - egy vizsgamunka sikeres teljesítésével a stúdiójuk alkalmazottja lehet. A konferencián volt alkalmuk "nagy" vlogerekkel is beszélgetniük, de ismét rá kellett döbbenniük, hogy saját problémáikra egyetemes megoldást senki sem tud mondani. Mici már erősen "vloggerkedne", de ezt - egyelőre - még nem engedik meg neki. Ezúttal a gyerekek nélkül utaztak Belfastba, ők a barátaiknál maradtak erre a néhány napra. Hallgatói kérdések is voltak, természetesen - ezek közül válogattak az autóút közben. Kiderült, hogy ők is hallgatnak más podcast-eket, de nem közösen, mert ez inkább egy "magányos" időtöltés. Pali néha módosult tudatállapotba kerül a munkája miatt, de ezt Nóri általában nem látja, és az aktfotózások sem okoznak feszültséget köztük. A podcast végére beértek Dublinba, ahol az ismert műsorvezető visszaadta férjének a kormányt, de a repülőtéren még néhány perc erejéig "hallatták a hangjukat". Ott derült ki, hogy Pali feleségének szánt születésnapi köszöntője kissé furcsára sikeredett, de a dolog - végül is - megoldódott. Elmondták azt az elérhetőséget is, amelyen a vágó-jelöltek jelentkezését várják, majd rohantak a gépükhöz, nehogy lekéssék azt... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_podcastet_inditott_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom munka születésnap podcast vágó gyerek konferencia vlog műsorvezető külföld program online beszélgetés fotózás minőség kérdés megoldás probléma köszöntés csatorna feszültség válasz barát férj feleség hallgató jelentkezés repülőtér stúdió hallgatás forrás algoritmus elérhetőség ördög nóra munkatárs nánási pál ismert vlogger instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2414235869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása