HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.08.20. 16:44 építészke

Podcast a kocsiból...

Ördög Nóra és Nánási Pál ezúttal egy rendhagyó podcast-tel jelentkezett. A Justin Timberlake-koncertet követően Mórahalom felé tartottak ketten az autóban, amikor rögzítették a felvételt. Nóri hangja, szerencsére, visszatért, így nem volt akadálya egy újabb diskurzusnak. Amely - ezúttal - valóban beszélgetés volt, mert Palkó nem aludt el útközben, ahogy szokott ilyen alkalmakkor, amikor nem ő vezeti a kocsit. Kiderült, hogy az ismert televíziós műsorvezető jobban szeret a volán mögött ülni, mert nem szereti a tötyögést, amely a férjére jellemző - még akkor is, ha mehetne dinamikusabban az utakon. Nagyon jó volt - elmondásuk szerint - a Timberlake-koncert, a podcast pedig a konfliktuskezelésről szólt. Ahogy megfogalmazták, mély ellentéteik nincsenek, felszínesek azonban igen. Palkó szerint, az a baj, hogy Nóri nem tud megülni a fenekén fél óránál tovább, ő kevesebb programmal is beérné. Tavasszal volt egy nagyobb "összetűzésük", amikor beindult a vlogolás, és az többi munka mellett nagyon kevés idejük maradt egymásra és a családra. Ahogy beszélgettek erről, tovább mélyült a konfliktusuk (nem most, hanem akkor), de - végül - megoldódott ez is. A gyerekek ritkán látják őket egymással hangosabban beszél(get)ni, nem szoktak előttük veszekedni. Fél óra után hallgatói kérdésekre válaszoltak. Kiderült, hogyan lett Nóriból gyakornok, milyen volt a lánykérés Barcelonában, valamint a szűk családi körű esküvő Tihanyban. A népszerű tévés azt gondolja, hogy a televíziózás nem fog teljesen megszűnni, csak a nézői szokások fognak átalakulni, a podcast végén pedig Nóri a szeptemberi budapesti Ricky Martin-koncertre szerette volna "elcsábítani" a férjét, de ezt meghallva, Palkónak nem volt természetesen a mosolya (noha, rádiós műfajról van szó)... (A fotó forrása a házaspár Instagram oldala, a bejegyzés alapanyaga pedig az általuk - online tartalomként - közzétett beszélgetés.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_autos_fenykepe_a_podcasthoz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom család podcast koncert vlog műsorvezető autó online esküvő beszélgetés bejegyzés mosoly kérdés televízió felvétel oldal justin timberlake házaspár férj feleség hallgató ricky martin konfliktus forrás ördög nóra néző lánykérés ellentét gyakornok nánási pál diskurzus ismert megfogalmazás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3014204925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása