HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.05. 07:54 építészke

Tihanyi esküvő...

A házaspár autós podcast-jéből kiderült nemrég, hogy az eljegyzésük Barcelonában, az esküvőjük pedig Tihanyban volt. Nos, nemrég ez utóbbiról osztott meg egy fotót Ördög Nóra, amelyen jól látszik, hogy már a ceremónia pillanatában is mennyire boldogok voltak. A nagy eseményre, egyébként, nyolc éve került sor, azóta lett Nóri Nánási is. Az idő őket igazolta - még akkor is, ha a megismerkedésük és a kezdeti közös életük nem volt zökkentőmentes (erről is beszélnek egy még korábbi podcast-ben). Nemcsak külön-külön, hanem közösen is sikeresek, és a mindennapjaikba egy ideje már beleláthatnak az érdeklődő rajongók internetes naplók segítségével. Mostanában éppen Pupek és Papender kalandjait láthatjuk a Youtube-on, akik nem gyerekmese hősök, hanem Palkó és édesapja. Ők nyáron egy ausztriai fotókiállításon jártak, és ebből csináltak egy vlogot. Ahhoz jó szórakozást, Nóriéknak pedig a közös életükhöz további sok boldogságot kívánunk... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_eskuvoje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó esemény internet podcast youtube szórakozás vlog siker tihany esküvő kiállítás beszélgetés boldogság bejegyzés napló érdeklődés házaspár rajongó megosztás forrás eljegyzés ördög nóra ceremónia nánási pál megismerkedés instagram pupek és papender


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3414223185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása