HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.05. 16:15 építészke

Pocak méregetés...

Ha létezne a bejegyzés címében lévő olimpiai sportág, akkor a résztvevőknek egy feltétellel biztosan meggyűlne a bajuk: a forma időzítésével. Kulcsár Edinának és Borzi Viviennek ezzel nincs problémájuk, mert mindketten szépen haladnak az anyává válás útján. Szerencsére, ezt alaposan dokumentálják is, így a legutóbbi közös fotójukon azt próbálták kideríteni, melyikük pocakja a nagyobb. A kép láttán, azt gondoljuk, hogy egy erős döntetlenben kellene megállapodniuk. Az egykori szépségkirálynő kisfiút, míg profi fotós barátnője kislányt hord a szíve alatt, így jogosnak tűnik a kérdés, amelyet Edina feltett: "Vajon, melyik baba érkezik előbb?" Angolszász területen erre komoly téteket lehetne tenni, mi azonban nem így teszünk, csak továbbosztjuk az immáron boldog feleség fényképét... (A fotó forrása Szabó-Kulcsár Edina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kulcsar_edina_es_borzi_vivien_a_hasukat_meregetik.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sport fogadás olimpia boldogság fotós bejegyzés barátnő oldal profi pocak anyaság feleség dokumentáció tét forrás szépségkirálynő döntetlen kulcsár edina instagram résztvevő porbléma borzi vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2614224215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása