HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.03. 20:04 építészke

Amiért érdemes volt ébren maradni...

A tegnap esti "Szenzációs Négyes" után úgy gondoltuk, ez az este - televíziós szempontból - kuka, ennél rosszabb műsor nem jöhet már. Nem is jött, de a "felüdülés" előtt át kellett magunkat rágni a "Nász-ajánlat"-on Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével. Ezt követte az RTL Klub hetente vasárnap késő este jelentkező beszélgetése Barabás Évi vezetésével. Ez a "Fókusz Portré", amely ezúttal elég rendhagyóra sikerült. Dr. Varga Sarolta klinikai logopédus és Kulka János színművész voltak Évi vendégei, akikkel a műsor háziasszonya stroke-ról, annak utókezeléséről, valamint az ezzel összefüggő megoldandó problémákról, sikerekről beszélgetett. Megindító, megható, tanulságos és inspiráló - talán, ezekkel a szavakkal tudjuk a legjobban jellemezni a diskurzust, amelyben "képet kaphattunk" arról is, hogyan kommunikál a külvilággal az ismert színész jelenleg. Mivel a műsor, alapvetően, a doktornőről szólt, róla is sok információ derült ki, és az a fajta elhivatottság, eltökéltség, amely munkálódik benne, bárkinek példaként szolgálhat. Köszönjük ezt a remek diskurzust Barabás Évinek, azt gondoljuk, több ilyenre lenne szükség (reményeink szerint, igény is), és aki teheti, nézze vissza valamilyen internetes csatornán, mert megéri minden egyes perce... (A fotó forrása Barabás Évi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

barabas_evi_kulka_janossal_es_varga_saroltaval.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó rtl klub internet kommunikáció színész siker műsor beszélgetés bejegyzés információ köszönet televízió probléma oldal példakép csatorna vendég klinika stroke háziasszony forrás doktornő jellemzés nász logopédus barabás éva színművész kulka jános diskurzus instagram szenzációs négyes fókusz portré


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4114221991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása