HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.09.03. 12:00 építészke

Furcsán újított az RTL Klub...

Azt nemrég írtuk meg, hogy fel kell kötnie azt a bizonyos alsóneműt a TV2-nek, ha a hétköznap esti nézettségi versenyben talpon szeretne maradni. A hétvégi csatározásokban még nincs ilyen kiélezett harc, az RTL Klub - mindenesetre - elindította új show-ját, a "Szenzációs Négyes"-t. Ebben négy generáció négy-négy tagja versenyez heteken át egymással, a zsűrivel és a nézőkkel annak érdekében, hogy kiderüljön, milyen korú celebjeink a legszimpatikusabbak a képernyő előtt rekedteknek. Alaposan beharangozták a produkciót, már hetek óta a résztvevők nagy része, valamint a műsor hivatalos Instagram felülete is fotók tucatját osztotta meg naponta - ennek megfelelő volt a várakozás a show-val szemben. Gondoltuk, hogy nincs Szergej Bubka-i magasságokban a léc, de azt nem gondoltuk volna, hogy mindenfajta rúd nélkül, alatta átsétálva is lehet teljesíteni egy vasárnap esti laza televíziózást. Sem a produkciók, sem a zsűri "színvonala" nem ütötte meg az ingerküszöbünket, sajnos. Azt reméltük, hogy ennél több kell azért ahhoz, hogy minőségi szórakoztatásról beszélhessünk, és ilyenkor jutnak eszünkbe azok az ismert emberek, akik - valamiért - nem vesznek részt ilyen jellegű műsorokban. Kérdés, hogy olyan kitűnő színészeink, mint Oszvald Marika, Alföldi Róbert, Csonka András, miért adják nevüket egy ilyen produkcióhoz? Mindenesetre, fellélegzés lesz majd, ha beindul a konkurenciánál a "Sztárban Sztár" őszi évada. Azzal, elképzelhető, hogy versenyben tud maradni a TV2 is a nézettségi adatokat illetően... (A fotó forrása Istenes Bence Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

istenes_bence_a_szenzacios_negyes_musorvezetoje.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó hétvége rtl klub tv2 celeb nézettség verseny műsor bejegyzés remény csonka andrás show televízió oldal újítás felület csata konkurencia alföldi róbert generáció megosztás forrás produkció képernyő zsűri néző évad ingerküszöb oszvald marika istenes bence szórakoztatás instagram sztárban sztár szenzációs négyes


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1714221853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása