HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.09.08. 09:00 építészke

Sztárban sztár - All stars évad, 1. adás

Nagy várakozás előzte meg a TV2 sikerműsorának jubileumi évadát, amely tegnap este vette kezdetét. A versenyzők nyitányát követően Tilla vonult be a színpadra, majd - rövid bevezetője után - a széria zsűritagjai foglalták el helyeiket, akikkel a műsorvezető kedélyesen elbeszélgetett. Ezt követően a szabályokat ismertette, majd mi ismerhettük meg, hogy melyik szereplő kivé alakul át az este folyamán. A versenyt ténylegesen Tóth Gabi kezdte, aki Anastacia bőrébe bújt. Párbajellenfele Trap kapitány volt, aki Szécsi Pált idézte meg. A zsűri az énekesnőt juttatta volna tovább, amelyet a nézők megerősítettek. A különc énekesnek azonban nem ért véget a verseny, hiszen Lékai-Kiss Ramóna a reményzónába juttatta a szívével. A második összecsapás első tagja Kiss Ernő Zsolt volt, aki George Baker-ként állt színpadra. Ezután Tilla Szabó Zsófival beszélgetett, aki az évad online riportere lett, majd reklám következett.

A második részben Peter Sramek Tóth Gabi idézte meg fantasztikusan a színpadon, ennek megfelelően az ítészek is neki szavaztak bizalmat. A képernyők előtt ülő nézők egyetértettek ezzel, Kiss Ernő Zsoltot azonban egyik zsűritag sem vitte magával a reményzónába. A harmadik párbajban Király Linda Oszvald Marika képében énekelt, Hevesi Tamás pedig Simándy Józsefet jelenítette meg a színpadon. A döntéskor a zsűri és a nézők is utóbbit látták jobbnak, Hajós András azonban megmentette Király Lindát az azonnali kieséstől. Az újabb kereskedelmi percek előtt Zámbó Krisztián Korda Györgyként énekelt a negyedik párbajban.

Reklám után Opitz Barbi Kovács Katiként állt színpadra, az ítészek pedig nem tudtak dönteni a két énekes között. A nézők igen, így Zámbó Jimmy fia jutott tovább. Mielőtt azonban a fiatal énekesnő elkeseredhetett volna, Stohl András megmentette a reményzónába. Az újabb párbajon Gubik Petra Shania Twain-t, Oláh Ibolya pedig Hofi Gézát próbálta meg a lehető leghitelesebben utánozni.

A reklám után derült ki, hogy a zsűritagok előbbit, a nézők azonban utóbbit látták jobbnak, de Liptai Claudia szíve megmentette Gubik Petrát. Az este végén Keresztes Ildikó Raffaella Carra, Szabó Ádám pedig Teddy Swims bőrébe bújt, akik közül mind az ítészi gárda, mind a nézők a fiatal zenészt juttatták tovább.

Az újabb kereskedelmi percek után derült ki a reményzónások sorsa: Gubik Petra és Király Linda örülhetett, mert őket a képernyők előtt még mindig kitartó nézők továbbvitték szavazataikkal, Opitz Barbinak és Trap kapitánynak azonban végleg véget értek a jubileumi évad küzdelmei. Folytatása ma este következik a TV2-n.

sztarban_sztar_all_star_logo.jpg

Erős adással kezdett a jubileumi évad a TV2-n... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő jubileum repost all stars sztárban sztár celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8618487971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása