HTML

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2024.08.06. 14:00 építészke

Megvannak a párosítások...

Miután tegnap este Pápai Joci bejelentette, hogy visszalép a "Sztárbox" küzdelmeitől vállsérülése miatt, alapvető kérdés volt, hogy ki lép a helyébe. Nos, erre is választ adott az RTL a ma délelőtti sajtótájékoztató keretében, ahol arra is fény derült, kiket párosítottak össze a műsor szerkesztői. Nos, az ismert énekes helyett Szecsei Valter lép majd a szorítók közé, aki az Ibbigang énekese. A különböző súlycsoportokban a párosítások pedig a következők:

Női pehelysúlyban Schobert Lara Pap Dorcival, Földes Eszter pedig Lolával fog megküzdeni.

Női könnyűsúlyban Hódi Pamela és Halastyák Fanni, valamint Sápi Vivi és Dér Heni lép majd a ringbe.

Férfi könnyűsúlyban Miller Dávid Varga Ádámmal, Dóra Béla Varga Viktorral, Horváth Tomi Sárközi Ákossal, Pachert Balázs pedig Sánta Lacival küzd majd meg a továbbjutásért.

Férfi középsúlyban Danny Blue és Szecsei Valter, Törőcsik Dani és Veréb Tamás, Herceg és Király Viktor, valamint Shane Tusup és Torghelle Sándor harcol majd egymás ellen.

Férfi nehézsúlyban Henry Kettner Noszály Sándorral, Lmen Prala Németh Kristóffal, Czutor Zoltán Mészáros Andrással és Király Péter Pulai Imrével fog megküzdeni.

A párosok érdekesek, a küzdelmek pedig - a kereskedelmi televízió ígérete szerint - szeptembertől lesznek láthatóak a képernyőn.

sztarbox_logo.jpg

Kiderült, ki kivel fog összecsapni ősszel az RTL képernyőjén... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: páros rtl bejegyzés boksz gondolatébresztő sajtótájékoztató sztárbox repost celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1918461415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása