HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.10.09. 19:00 építészke

Ázsia Expressz Amerikában - Premier...

Nagy várakozás előzte meg a népszerű reality új évadát, amely szombat este vette kezdetét. A "Sztárban sztár leszek!" előtti premier epizódban megismerkedhettünk az idei évad párosaival: a speciális kapcsolatban lévőkkel, a laza srácokkal, az apa-fia párossal, a modell kollégákkal, a szerelmespárral, a legjobb barátnőkkel és a kajakos haverokkal. Mindannyiuknak hajnalban indult a verseny, amelynek első feladata a hátizsákjaik megtalálása volt. Ez azonban bonyolultabbra sikerült a vártnál, és az alapvető emberi karakterek már most körvonalazódtak. Sokan közülük félreértették a feladatot, és a sámánhoz nem a megfelelő összetevőkkel érkeztek, nekik újrázniuk kellett. A tegnapi epizódban aztán kiderült, hogy a feladatot a leggyorsabban Kempf Zozo és Pető Brúnó teljesítették, őket Kecskés Enikő és Kafi Rea Milla követték, a harmadik helyen pedig a Kucsera Gábor-Tóth Dávid páros végzett. Ők vehettek részt a széria első előnyjátékán, amelyet - jó taktikai érzéküknek köszönhetően - Enikő és Kafi nyertek meg. A medálon kívül jokert is kaptak a győztesek, amelyet meg szerettek volna osztani a többiekkel. Erre azonban már csak ma este kerül sor - nemsokára a TV2-n.

azsia_expressz_4_logo_1.jpg

Kezdetét vette az "Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát!" új évada... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: premier tv2 reality bejegyzés gondolatébresztő repost ázsia expressz celebcunami bulvárriadó felfedezzük amerikát


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6818230937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása