HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.04.27. 19:06 építészke

Schobert Norbi sajnálja Béres Alexandrát...

A népszerű fitneszguru is megszólalt arról az ügyről, amely az őt és családját gyalázó Facebook-csoport körül robbant ki tavaly. Akkor egy K. Dávid nevű fiatalember azt állította, hogy "A nagy Norbiréka biznisz" mögött egy másik ismert fitneszedző áll. Állításait megpróbálta bizonyítani is, de Béres Alexandra nemrég megosztott Facebook posztja szerint, ez nem sikerült, hiszen az egyik népszerű mémoldalt üzemeltető férfi ellen pert nyert az egészségtudatossággal foglalkozó édesanya nagy nyilvánosság előtt elkövetett, három rendbeli rágalmazás ügyében. Schobert Norbi ezt az ítéletet nem kívánta kommentálni, inkább sajnálatát fejezte ki mind K. Dávid, mind Béres Alexandra iránt, és annak is sajnálattal adott hangot, hogy az őket lejárató csoport még mindig működhet - a számtalan rendőrségi és NAV-feljelentés ellenére. Ezt mi nem szeretnénk kommentálni, de abban az esetben, ha lesz még folytatása az ügynek, mi is írunk majd erről.

schobert_norbert_4.jpg

Schobert Norbi megszólalt az őt lejárató Facebook-csoport körüli perrel kapcsolatban... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: per béres alexandra bejegyzés gondolatébresztő schobert norbi nyilatkozat rágalmazás repost celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9118112840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása