HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.03.31. 14:14 építészke

Szakított Tóth Andi és Marics Peti...

Miután a Blikk megírta, hogy a két fiatal zenész már nincs együtt, Tóth Andi reagált erre saját közösségi felületén. Az ismert bulvárlap szerint, az érintettek közötti meg nem értettség oka abban keresendő, hogy a népszerű énekesnő ragaszkodó és féltékeny típus, Marics Peti azonban jobban szereti jelenleg a szabadságot ennél. Pláne, úgy, hogy fiatal lányrajongókból nincs hiány a környezetében, és ennek bármilyen megélése, kiteljesedése teljesen természetes ebben a korban. A Valmar együttes "fele" már el is költözött abból az ingatlanból, amelyet közösen béreltek eddig, és úgy tűnik, hogy a tavaly nyáron bejelentett szerelmüknek is vége. Tóth Andi a szakításról szóló videójában elmondta, hogy ő küldte el volt párját, nem szeretne rá rosszat mondani, és csak tűr, ahogy szokott. (Megjegyezzük, korábban Szabó Ádám esetében sem szeretett volna rosszat mondani az ismert harmonikásra, szóval, lehet, hogy nemcsak a pasikkal vannak bajok.) A "Sztárban sztár" elmúlt adásaiban már észre lehetett venni, hogy valami nincs rendben a fiatalok között, hiszen egyáltalán nem úgy viselkedtek, mint korábban. És, ahogy ilyenkor mondani szokták: "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél".

toth_andi_es_marics_peti.jpg

Szakított Tóth Andi és Marics Peti... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: breaking bejegyzés szakítás gondolatébresztő repost sztárban sztár tóth andi celebcunami bulvárriadó marics peti


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7318085422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása