HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.03.02. 14:25 építészke

Kórházba került Galambos Lajos...

Az ismert trombitaművész boldogasszonypusztai birtokára két mentőautó is érkezett tegnap délután. Erre az egyik közelben dolgozó mezőgazdasági munkás lett figyelmes, aki az erről készült fotókat elküldte a Blikk-nek. Az ismert bulvárlap megkereste Galambos Lajos ügyvédjét, aki azt a tájékoztatást adta, hogy ügyfelének valóban orvosi segítségre volt szüksége, emiatt került kórházba. Az állapotáról nem volt információja, de később már maga az érintett nyilatkozott az újságnak, aki elmondta, hogy hozzátartozói riasztották a mentőket, és azért érkezett két autó, mert az elsőben nem álltak rendelkezésre a megfelelő eszközök a segítségnyújtáshoz. A "Dáridó" hazai atyja már jobban van, újabb gyógyszereket kell szednie, miközben korábban Sebestyén Balázsnak és csapatának azt nyilatkozta, hogy gyógyíthatatlan beteg. Legutóbbi rosszulléte miatt a zenélést is fel kell függesztenie bizonytalan ideig. Bármi is történt a múltban, mi is mielőbbi jobbulást kívánunk a népszerű zenész-műsorvezetőnek.

galambos_lajos_3.jpg

Rosszulléte miatt kórházba szállították Galambos Lajost... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: betegség kórház bejegyzés rosszullét gondolatébresztő repost galambos lajos celebcunami bulvárriadó galambos lajcsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9718063012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása