HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2023.01.06. 18:50 építészke

Szakított Gyenesei Leila...

Az ismert sportriporter két évvel ezelőtt jött össze műsorvezető társával, akivel nemrég romlott meg a kapcsolata. A nyáron felvett "Párharc" című TV2-s sorozatban már lehetett látni, hogy néha igencsak más véleményt fogalmazott meg, mint Monoki Lehel, de ez akár lehetett volna egy kapcsolat mozgatórugója is. Gyenesei Leiláéknál azonban nem így történt, amelyről saját közösségi felületén is írt egy posztot. Ezt változtatás nélkül közöljük mi is:

"Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része.”
Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után.
A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik.
Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított.
Kérem a média munkatársait, hogy a szakítással kapcsolatosan a továbbiakban ne keressenek. A bejegyzés szövegének közléséhez pedig kizárólag annak változtatása nélkül, teljes terjedelmében járulok hozzá.

Bízunk benne, hogy mindketten mielőbb megtalálják a saját boldogságukat, amelyhez ezúton is sok sikert kívánunk nekik.

gyenesei_leila_1.jpg

Véget ért Monoki Lehellel tartó kétéves kapcsolata... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: sport műsorvezető bejegyzés szakítás gondolatébresztő repost gyenesei leila celebcunami bulvárriadó monoki lehel


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2418020202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása