HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.12.21. 14:03 építészke

Születésnapos exatlonos...

Az utolsó kettessel kezdődő születésnapját ünnepelte Gelencsér Tímea, aki a jeles eseményt Budapest belvárosának egyik elegáns éttermében koronázta meg barátai és családtagjai gyűrűjében. Néhány celeb is feltűnt a társaságban, akikkel Timella az évek folyamán baráti viszonyba került. A fiatal modell először az "Exatlon Hungary" első szériájában tűnt fel a kereskedelmi televízió képernyőjén, és azóta is hűséges társa a TV2-nek. A "Dancing with the Stars" első évadában egészen a dobogó legfelső fokáig táncolta be magát Hegyes Bercivel, majd az újabb sorozatok online adását készíti azóta is. Legutóbb az "Ázsia Expressz" idei évadában volt képernyőn, ahol Balogh Levente lányával küzdött vállvetve a kiesésükig. A Reddit-en állandó beszédtéma a múltja, a kinézete, a kapcsolatrendszere, emiatt nemrég feljelentést is tett a vélt vagy valós rágalmazói ellen. Hivatalos Instagram profilunkkal mi sem tudjuk követni őt, mert - valószínűleg - tiltott bennünket. Ennek ellenére, sok boldogságot kívánunk neki.

gelencser_timea_4.jpg

29. születésnapját ünnepli ma Gelencsér Tímea... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap bejegyzés gondolatébresztő repost dancing with the stars exatlon hungary gelencsér tímea celebcunami bulvárriadó timella


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9718008296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása