HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.11.24. 19:20 építészke

Tinderezik Schumacher Vanda...

Az ismert társkereső alkalmazás felhasználói között szúrták ki többen is az idei "Celeb vagyok, ments ki innen!" legjobb női versenyzőjét, aki nem tagadja, hogy az internet hullámain keresztül keresi az társát. Nem talál abban semmi kivetnivalót, hogy néha-néha ő is magányosan tölti az estéken, és jó lenne, ha egy-egy hosszabb utazása után egy férfi várná a lakásban. Nem egyéjszakás kalandokat keres, és nem is tartja magát férfifalónak, ahogy ezt sokan gondolják róla. A "BeleValóVilág" egyik műsorvezetője saját döntése alapján választotta a szingli életvitelt, de folyamatosan keresi azt a pasit, akivel boldog lehetne. Bárkinek megvan, tehát, az esélye, hogy az ÉNB egykori szereplőjéhez közelebb férkőzhessen, azt pedig úgyis a jövő dönti majd el, hogy a szimpátia kölcsönös-e. Mi - mindenesetre - drukkolunk Schumacher Vandának, hogy mielőbb megtalálja álmai férfiját - akár a Tinder-en keresztül is.

schumacher_vanda.jpg

Folyamatosan keresi a szerelmet Schumacher Vanda... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés bejegyzés gondolatébresztő repost celeb vagyok ments ki innen tinder celebcunami bulvárriadó schumacher vanda


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5417987416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása