HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.11.15. 08:53 építészke

Árpa Attila és a férfierő...

Tegnap este vette kezdetét "A Nagy Ő" idei évada, amelyben ezúttal Árpa Attila keresi az igazit. Megnézve az első adást, a népszerű színész-rendezőnek nem lesz egyszerű dolga, mert a hölgyek - szokás szerint - igencsak ravasznak és minden hájjal megkentnek tűnnek. Igaz, ami igaz, magabiztossággal is alaposan fel vannak szerelkezve mindannyian, akik közül az adás végén 3 hölgynek máris véget ért az álom. Amíg a villa előtt Árpa Attila fogadta az újabb és újabb jelentkezőket, addig bent már elkezdődött az intrika, a megismerkedés egymással. Természetesen, mindenki talált a másikban hibát, a középkorú szívtipró pedig több esetben is átlátott a szitán. Azt, persze, ne felejtsük el, hogy ez egy televíziós műsor, amelynek bizonyos forgatókönyv szerint kell haladnia, éppen ezért nem minden döntés születik szívből. Az, hogy ki lesz a végső befutó, akit Árpa Attilának lesz alkalma komolyabban is megismerni, egyelőre, még nem tudni. Az első rész alapján, Lékai-Kiss Ramóna is beszállhatott volna a versenybe, mert olyan epekedve nézte a konfok közben a Nagy Őt. Folytatása minden hétköznap este következik a TV2-n.

a_nagy_o_logo_2022.jpg

Ebben az évadban Árpa Attila keresi az igazit... (Fotó:Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: árpa attila bejegyzés gondolatébresztő rózsa repost ceremónia a nagy ő celebcunami bulvárriadó lékai kiss ramóna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6117978826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása