HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.28. 08:50 építészke

Azt csinálja az életben, amit szeret...

Exkluzív interjút adott a tegnap megjelent Story magazinnak Sebestyén Balázs. A népszerű műsorvezető elmondta, hogy a rádiózás óriási szerelem az életében, és mivel csak olyan televíziós feladatokat vállal el, amelyek tetszenek neki, teljesen elégedett a szakmai életével. Semmilyen hiányérzete nincs, úgy gondolja, hogy többet kapott, mint amennyit valaha is megérdemelt volna. Ma már nem a siker hajtja, hanem az, hogy azt csinálhatja, amit szeret, így nem érzi munkának az elfoglaltságait. A magánéletben sokkal visszafogottabb, mint a képernyőn vagy a rádió mikrofonja mögött, és megpróbál humorral állni az élet minden területéhez. A családjával kapcsolatban elmondta, hogy a jelenlegi forgatása miatt huzamosabb ideig tartózkodik Kolumbiában, és a feleségével nehezen viselik az ezzel járó távollétet. Megpróbálnak annyit kommunikálni egymással, amennyit csak tudnak a "Celeb vagyok, ments ki innen!" felvételei között, arról azonban nem ejtett szót, hogy gond lenne a házasságával. Bízunk benne, hogy nincs is.

sebestyen_balazs_4.jpg

Humorral próbált meg az élet minden területéhez hozzáállni... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú műsorvezető bejegyzés gondolatébresztő repost sebestyén balázs celeb vagyok ments ki innen story magazin celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9517964004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása