HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.25. 08:54 építészke

A Vadon Jani-jelenség margójára...

Mi is írtunk a "Celeb vagyok, ments ki innen!" idei szériájának első valódi botrányáról. Ennek kapcsán, hála Istennek, véleményvezérek és egyéb emberfajták megmondták, megírták a tutit azzal kapcsolatban, hogy mit szabad, és mit nem szabad mondani, csinálni a médiában, a televízió képernyőjén és a rádió mikrofonja mögött. Olyan emberek, akik ezen eszközökhöz csak korlátozott hozzáféréssel rendelkezhetnek - nem véletlenül. Tény, hogy Vadon Jani nem az elvárásoknak megfelelően beszélt a fiúval élő adásban. Tény, hogy Sebestyén Balázs sem kellően reagálta le barátja viselkedését, és jelenleg még az RTL Klub sem mondott ezzel kapcsolatban semmi kézzelfoghatót. Az azért egy nagy kérdés, hogy a véleményvezérek és egyéb emberfajták sosem hibáztak az életben? Ők sosem csináltak olyan dolgot, amely mások számára elfogadhatatlan és felháborító volt? Ha ez a jelenet egy színdarabban játszódik le - példának okáért -, akkor sokan a hasukat fogják a nevetéstől, és nem pedig megbotránkozó, sajnálkozó (álságos) posztokat jelentetnek meg különböző social media platformokon. Az is igaz, hogy Vadon Jani felnőhetne már, és érezhetné, hogy nem kell minden esetben a lelkét eladnia egy jó poénért  az ördögnek (és nem a Nórának) élő adásban. És az is igaz, hogy a sokakat irritáló párossal igencsak szórakoztató a kolumbiai dzsungel mindennapi léte esténként. A fanyalgók pedig nézzék vissza (illetve, ne nézzék vissza, mert ehhez rövid az élet!) a korábbi szériában Lékai-Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetését évekkel ezelőtt. Zongorázni lehet a különbséget, és ez rendjén is van így. Ahogy mondani szokták: a távirányítónak vannak csatornaváltó gombjai, tessék azokat használni, akik kultúrára vágynak, és nem elégszenek meg a trash reality-k ürességével.

sebestyen_balazs_es_vadon_jani.jpg

Csitulni látszanak az indulatok az új szériában... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: rtl botrány bejegyzés gondolatébresztő repost sebestyén balázs celeb vagyok ments ki innen vadon jani celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8417962098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása