HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.24. 08:55 építészke

Masszív röhögésbe fulladt az élő show...

Az biztos, hogy a zsűri tagjai remekül érezték magukat tegnap este a TV2 tehetségkutatójában, mert a műsor végét igencsak jókedvűen zárták. Előtte volt, persze, dráma és kacagás egyaránt, a show-t pedig Tilla és az énekesek habos-babos (pontosabban, rózsaszín lufis) bevonulása kezdte el. A mesterekkel történt beszélgetést követően Oláh Szandra nyitotta meg a dalok sorát Camila Cabellonak öltözve. Őt Tóth Napsugár követte, mint Chester Bennington, Szirtes Dávid pedig Cherként tetszett meg Pápai Jocinak. Molnár Sanyi, mint Justin Timberlake táncolt, énekelt egyszerre, Bari Laci pedig Pély Barna személyében bolondította a csajokat. Piltman Anna Miley Cyrusként lebegett a levegőben, Kökény Dani pedig Psy-ként adta elő a "Gangnam Style"-t. Yulaysi Miranda magyarul énekelt Mohamed Fatima képében, Kaly Roland pedig egy valódi mai sztárt, a Maneskin frontemberét idézte a színpadra. A versenyzők sorát Jósa Tamás zárta, aki Placido Domingoként áriázott, majd Till Attila bejelentette, hogy mivel az idei évad igencsak sikeres, nézett, ezért jövőre új szériával jelentkezik majd a "Sztárban sztár leszek!" a TV2-n. Ezt követően kiderült, hogy a napi győztes ismét a kubai édesanya lett, a kiesés szele pedig Oláh Szandrát és Molnár Sanyit legyintette meg tegnap este. Közülük előbbinek értek véget a küzdelmek, a címben említett röhögőhullám pedig a jövő heti dalkiosztások közben érte el a zsűri tagjait. Folytatása vasárnap este következik.

sztarban_sztar_leszek_logo_1.jpg

Ezúttal Oláh Szandrának ért véget a küzdelem... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés show gondolatébresztő tehetségkutató repost sztárban sztár leszek celebcunami bulvárriadó oláh szandra


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3217962958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása