HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.10.07. 09:01 építészke

Barátai segítenek Lang Györgyinek...

A Pa-Dö-Dö tagjai a Klubrádió Youtube-csatornáján mondták el nemrég, hogy miért jó ott dolgozni. Mi is megírtuk akkor, hogy az évek óta szklerózis multiplex-szel küzdő énekesnő tavaly őszi sztrókja tovább rontott egészségi állapotán. A rajongók támogató üzeneteket küldtek, amelyekben csodálták Lang Györgyi kitartását, erejét, életigenlését. Ám nemcsak az egykor roppant népszerű zenekart szeretők aggódnak, hanem a barátok is. Kulka János rendszeresen látogatta - például - egykori szerelmét a kórházban, ahogy ő is ezt tette, amikor az ismert színész került hasonló helyzetbe. Falusi Mariann szerint, barátnője mentálisan a legerősebb ember a világon, akit a Klubrádió hallgatói is imádnak. Lang Györgyi felépülését - egyébként - egy ápoló, egy gyógytornász és egy logopédus segíti, de a barátai sem hagyják magára. Igyekeznek úgy intézni a mindennapjaikat, hogy valaki mindig legyen mellette, aki foglalkozik vele. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően is, a népszerű énekesnő mihamarabb a további gyógyulás útjára lép majd.

lang_gyorgyi_1.jpg

Barátai és rajongói is aggódnak a Pa-Dö-Dö énekesnőjéért... (Fotó: Internet)

Szólj hozzá!

Címkék: betegség bejegyzés gondolatébresztő stroke aggodalom szklerózis multiplex repost lang györgyi celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1317948926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása