HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.08.04. 19:07 építészke

Véget ért Molnár Gusztáv házassága...

Az ismert színész főszereplésével folyó "szappanopera" - úgy tűnik - lassacskán a végéhez közeledik, hiszen felesége saját közösségi felületén jelentette be, hogy a házasságuknak vége. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

"Kedves Mindenki!

Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jól esik, hogy mellettem vagytok, támogattok!

Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérem mindenki ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!"

A fentiek ellenére, azt gondoljuk, hogy lesznek még állomásai a történetnek, amelynek kapcsán egyetlen kérdés fogalmazódik meg bennünk: hogyan juthat két, egymást szerető ember odáig, hogy a közösségi média felületein keresztül üzenget egymásnak párkapcsolati gondjaik megoldása közben? Nem tudjuk, de lehet, hogy előbb-utóbb erre is fény derül majd... (A fotó internetes forrásból származik.)

fazekas_vivien_es_molnar_gusztav.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés párkapcsolat gondolatébresztő házasság válás repost molnár gusztáv celebcunami bulvárriadó fazekas vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4817903427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása