HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.05.16. 08:50 építészke

Korábbi párja szerelmére reagált Görgényi Fruzsina...

Mint ismert, a népszerű színésznő korábban évekig volt Vastag Csaba párja, de szerelmük lecsengett, és békés módon váltak el egymástól. Kettejük régebbi kapcsolatáról a napokban kezdtek el ismét cikkezni, miután kiderült, hogy az ismert énekesnek - tavaly ősz óta - új párja van. Tőle pedig akár négy gyermeket is szeretne, miközben Görgényi Fruzsinától egyet sem akart - ez volt sok offline és digitális tartalom alapja. Nos, a színésznő saját közösségi felületén cáfolta meg nemrég ezt az állítást egy rövid videó formájában, amelyben azt kéri követőitől, rajongóitól, hogy saját jogán fogadják el, ne sajnálják, ne féltsék, köszöni, jól van, és azt gondolja, hogy Vastag Csaba nélkül is van élet. Ebben mi is biztosak vagyunk, de a kb. másfél perces képes anyag hangvétele, szóhasználata azért árulkodik némi megbántottságról és izgatottságról. Ha ez a téma valóban nem érdekli a "Barátok közt" egykori szereplőjét, akkor nem értjük ezt a reakciót. Ja, és támogassuk a kutyás menhelyeket minél többen, az is fontos ám... (A fotó internetes forrásból származik.)

gorgenyi_fruzsina.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek bejegyzés szakítás gondolatébresztő repost izgatottság vastag csaba görgényi fruzsina celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7217832823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása