HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.29. 14:14 építészke

Továbbra sem fizet Berki Krisztián...

Annak ellenére, hogy a bíróság jogerősen megítélte volt párjának az eddig elmaradt majdnem 1,5 millió forintot, illetve a havi 80 000 Ft-os illetményt, az egykori Fradi-vezér nem fizeti a kislánya után járó gyermektatást. Tóth-Hódi Pamela erről szűkszavúan nyilatkozott nemrég a Blikk-nek, de nem cáfolta a bulvárlap értesüléseit. A fiatal futballista-feleség Berki Krisztiánnal korábban peren kívül szeretett volna megegyezni, de mivel ez az utolsó pillanatban meghiúsult, jogi útra terelte a közös ügyüket. Nos, úgy látszik, még ez sem volt elég elrettentő a luxus életvitelét állandóan hangoztató celebnek, hiszen Natasa Zselyke után a kizárólagos szülői felügyeleti joggal rendelkező influenszer egyetlen fillért sem látott eddig. A hiányzó összeg, természetesen, behajtható az "Ázsia Expressz" első szériáját Ambrus Attilával közösen megnyerő fiatalemberen, de Tóth-Hódi Pamela bízik benne, hogy erre nem kerül sor. Berki Krisztiánnak, persze, más gondja is van mostanság, hiszen egy lakberendező házaspár szintén eddig ki nem fizetett milliókat követel rajta. Fentiekből, az szűrhető le következtetésként, hogy nemcsak gazdagnak kell látszani, annak is kell lennie. Néha megvan ennek az előnye... (A fotó internetes forrásból származik.)

berki_krisztian_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bíróság ítélet bejegyzés gondolatébresztő repost gyerektartás berki krisztián hódi pamela celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2717819503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása