HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.27. 14:01 építészke

Szakított Singh Viki...

Úgy tűnik, hogy a celebjeink között tapasztalható párkapcsolati hullámvölgyek tovább gyűrűznek, hiszen ezúttal Singh Viki osztotta meg szakításának hírét saját közösségi felületén. Az ismert énekesnő bejegyzését - kérésének megfelelően - teljes egészében, változtatás nélkül közöljük:

"•••Közlemény•••

Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó!

5 csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket!

Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek és 2 vállalkozás is, amit együtt álmodtunk meg, hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!

Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni!

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket, ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma, se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt, így, ha készül a jövőben közös fotó/videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy “Na? Újra összejöttetek?”, és főleg ne írja majd meg senki sehol!

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket!

Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál, mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést! ��❤️

Szeretettel: Viki és Tomi"

Fentieket sajnáljuk, és - a külön utak ellenére - mindkettőjüknek sok boldogságot kívánunk. (A fotó internetes forrásból származik.)

singh_viki.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közlemény bejegyzés szakítás gondolatébresztő énekesnő nyilatkozat repost singh viki celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6217819005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása