HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.20. 08:58 építészke

Milliókat fizethet Szilágyi Liliána...

Mint ismert, a fiatal úszónő tavaly év végén állt a nyilvánosság elé saját családi történetével, amelyben elmondta, hogy édesapja sok-sok éven keresztül megalázta, zaklatta őt - fizikailag, mentálisan és szexuálisan egyaránt. Ezt a bejelentését hosszú csend követte, nemrég azonban Kadarkai Endre "Szavakon túl" című műsorában beszélt ismét Szilágyi Liliána az őt ért abúzusokról. Közben édesapja sem tétlenkedett, hiszen - a december végi ígéretét betartva - jogi útra terelte az ügyet. Az ügyvédként is praktizáló férfi keresetet nyújtott be saját lánya ellen, amelyben harmincmillió forintot követel tőle személyiségi jogi eljárás keretében. Amennyiben sikeres lesz Szilágyi Zoltán próbálkozása, akkor sem valószínű, hogy ennyi pénzt megítél neki majd a bíróság, hiszen korábban, más esetekben maximum ötmillió forint körül mozgott a kártérítésként megítélt összeg. Ez sok tényezőtől függ, és minden esetben egyéni bírói elbírálás alá esik. Továbbra sem tisztünk igazságot tenni, de azt gondoljuk, hogy a jelenlegi helyzet senkinek sem kívánatos ebben a szomorú történetben... (A fotó internetes forrásból származik.)

szilagyi_liliana.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: per botrány bejegyzés gondolatébresztő kártérítés repost szilágyi liliána celebcunami bulvárriadó szilágyi zoltán


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9617812983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása