HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.12. 09:13 építészke

Nem vágyik vissza a képernyőre Várkonyi Andrea...

Hosszabb kihagyás után szombat este láthatták a nézők ismét a népszerű műsorvezetőt a TV2 képernyőjén a "Neked énekelek" című jótékonysági műsorban. Azóta kiderült, hogy miért viselt kék estélyit azon az estén, amelyet ezúttal is Merő Péter tervezett neki. Mivel a kereskedelmi csatorna igazgatóságában is tag, ezért nem valószínű, hogy huzamosabb időre visszatérne a családok otthonaiba estéről estére, de nem is vágyik hasonló feladatra Várkonyi Andrea. Nem megy rosszul önálló médiavállalkozása sem, de Mészáros Lőrinccel közösen is birtokolnak egy ingatlanokkal foglalkozó prosperáló céget. Úgy tűnik, tehát, hogy más területen is megvetette a lábát, miközben még könyvírásra is jut ideje. Azt lehet mondani, hogy egyáltalán nem unatkozik az egygyermekes anyuka, így érthető, hogy nem szeretne mindenáron ismét a televíziózás kereszttüzében lenni. Az azonban elképzelhető, hogy a profi műsorvezetőt felkérik majd egy-egy adományozó műsor háziasszonyi szerepkörére a jövőben, amely elől, azt gondoljuk, nem fog kitérni. Addig is, maradnak a jól megszokott arcok a TV2-nél, akik  időről-időre ellátják a műsorvezetői feladatokat a csatorna saját gyártású műsoraiban... (A fotó internetes forrásból származik.)

varkonyi_andrea_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost igazgatóság várkonyi andrea műsorvezetés celebcunami bulvárriadó neked énekelek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5417806931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása