HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.11. 08:56 építészke

Kiderültek az idei széria győztesei...

Utolsó állomásához érkezett az "Exatlon Hungary All Star" idei szériáját összefoglaló blog-sorozatunk. Múlt héten az egyéni játékokkal zárultak a küzdelmek, amelyek nem kevés izgalmat hoztak. Hétfőn máris dupla kieséssel indult a hét, a Négyek viadalának selejtezőjében Ujvári Izabella és Rozs Gergő maradtak alul, így nekik véget értek a további küzdelmek. Kedden nem esett ki senki, ellenben Dr. Busa Gabriella és Herczeg-Kis Bálint bejutott a legjobb háromba, mivel megnyerték az aznapi küzdelmeket. Som Krisztián ennél sokkal rosszabbul járt, hiszen olyan súlyosan megsérült a válla, hogy kérdésessé vált a további játéka. Szerdán - saját felelősségére - folytatta a küzdelmeket, de sérülten nem tudott "csodát produkálni", így ő esett ki a piros csapatból. A kékek közül pedig Pap Dorci távozott, mert alulmaradt Besenyei Bogival szemben a végső összecsapásban.A szuperdöntőt két részletre vágta a TV2, a pénteki etapokat Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint nyerték meg, a vasárnapi fináléban azonban fordítani tudott Jósa Danny, de Dr. Busa Gabriella nem. Ennek megfelelően, az idei évad legjobb női játékosa a Kihívók részéről Szente Gréti lett, a legjobb férfi versenyző pedig a Bajnokok tagja, Jósa Danny. Mindkettőjüknek gratulálunk... (A fotó internetes forrásból származik.)

exatlon_hungary_all_star_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 bejegyzés gondolatébresztő repost jósa dani exatlon hungary celebcunami bulvárriadó szente gréti exatlon hungary all star


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1017799851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása