HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.05. 09:14 építészke

Szakított szerelmével Janza Kata...

Az Operettszínház színésznője és több, mint két évtizeddel fiatalabb szerelme a Facebook-on jelentették be, hogy kapcsolatuk véget ért. Kérésüknek megfelelően, az erről szóló közleményt változtatás nélkül közöljük:

"Közlemény!
Tudjuk, hogy a jelen helyzetben a világ és közvetlen környezetünk is sokkal fontosabb dolgokkal van elfoglalva, mint a mi személyes életünk történései. Vannak azonban olyanok, akiket ez mégis érdekel, miattuk írjuk most ezt a közleményt.
Jó érzés, hogy a közönségünk meg akar ismerni minket, és amikor úgy adódik, velünk örül a boldogságunknak. Közszereplőként azzal is tisztában vagyunk, hogy ez esetben úgy korrekt, ha az életünk nehezebb szakaszait sem titkoljuk el. Ezen a fórumon, egyetlen alkalom erejéig tájékoztatjuk azokat, akik erre kíváncsiak, hogy privát kapcsolatunk véget ért. Tesszük ezt azért is, mert viszonyunkat a sajtóval eddig a kölcsönös tisztelet jellemezte, és nem szeretnénk, ha ez a jövőben másképp lenne. Bízunk benne, hogy ezzel az információval egyszer és mindenkorra elejét tudjuk venni annak, hogy olyan cikkek szülessenek rólunk, amelyekben mi nem működtünk együtt az újságírókkal.
Öt közösen töltött év után számunkra természetes, hogy szeretettel gondolunk egymásra. A közönség továbbra is láthat együtt minket a színpadon vagy más fellépés alkalmával, de a privát életünket a továbbiakban egymás nélkül képzeljük el. Kettőnkkel és a szakításunkkal kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni a jövőben. Ezúton kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben, és ne keressenek minket ebben a témában. Közleményünk csak teljes terjedelmében közölhető, és minden olyan megjelenés, ahol jelen információktól eltérő tartalommal találkozunk, jogi lépéseket von maga után.
Döntésünk tiszteletben tartását ezúton is köszönjük!
Janza Kata, Pesák Ádám"
Bárhogy is alakuljon a két művész további élete, mindkettőjüknek sok boldogságot kívánunk a magánéletük további részében... (A fotó internetes forrásból származik.)
janza_kata_es_pesak_adam.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem bejegyzés szakítás gondolatébresztő repost operettszínház janza kata pesák ádám celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9617799625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása