HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.04.02. 09:11 építészke

Hajdú Péternél aludt Rákóczi Feri...

Az "Összezárva..." sorozat újabb állomásához érkezett tegnap este, amelyben ezúttal a Rádió 1 egyik népszerű hangját látta vendégül Mr. Frizbi. Velencéről indult a stúdióba Rákóczi Feri, aki egy pálinkával indította a közös napot Hajdú Péterrel. Kiderült, hogy kb. húszkg-mal nehezebb most, mint egy éve, de dolgozik azon, hogy kevesebbet mutasson alatta a mérleg. Isten gyerekkora volt annak ellenére is, hogy nem volt igazán jó apaképe, mert édesapja nem tudta kifejezni a szeretetét a családja irányába. Emiatt sokáig haragudott is rá, miközben iskolásként megbukott matekból és oroszból. Műszergyártóként és karbantartóként érettségizett, fiatalkorában pedig sokat csajozott, de ezzel nem kérkedett sosem. Szegeden halotti kórusban énekelt, képesítés nélkül tanított, és csempészkedett is. Karrierjének beindulását egy lánynak köszönheti, aki miatt felutazott Budapestre. Elment egy meghallgatásra az akkori Rádió Bridge-hez, amelynek "gyümölcse" csak egy év elteltével realizálódott, amikor behívták műsort vezetni. A média karrierje miatt szakadtak meg gyermekkori kapcsolatai, legjobban pedig az "Ezek megőrültek" első szériáját szerette. A másodikat nagyon unta, éppen ezért nem vállalta el a harmadik évadot. Fényképnézegetés közben előkerültek régi, családi fotók, és kiderült, hogy a nővére pedagógus. Természetesen, Sebestyén Balázsról és Vadon Janiról is beszélgettek Hajdú Péterrel, akikkel nem barátok, de nagyon intenzíven meg tudják élni a reggeli adásokat. Béka változtatta meg igazén, akivel már tizenöt éve együtt van. Kiskorától kezdve szemüveges, ma is szüksége van erre a szerkezetre ahhoz, hogy ne menjen neki mindennek. A Korhelyben nem egyedüli tulajdonos, de nagy mennyiségű pénze fekszik benne, a pandémia óta kifejezetten sok. A covid alatt nem magáért küzdött, hanem azért a huszonöt emberért, akiknek a családjaiért felelősséggel tartozott, mint munkáltató. Több furcsa versenyt is tartottak a lakásnak berendezett stúdióban, amelyeket Rákóczi Feri nyert meg. Először Hajdú Péter lábát kellett legyantáznia, majd Mr. Frizbinek kellett telefonon átvernie Gáspár Győzőt azzal a hírrel, hogy jövő héttől ő a műsor házigazdája (mondjuk, ez sikerült is neki). Az szintén kiderült, hogy az újdonsült apuka egy "fingfék", vacsora közben pedig alaposan összekülönböztek a gyermeknevelési elveikben. A Rákóczi-család bérli a velencei házukat, mert a sajátjukat korábban "elvitte" a svájci frank hitellel kapcsolatos válság. Van egy kisebb házuk még Velencén, amelyet jelenleg kiadnak vendégeknek. Elalvás előtt arról beszélgettek, hogy a Rádió 1 műsorvezetője nem szeretne semmit megélni Béka nélkül, ezért nem megy el sem az El Camino-ra, sem egy nyaralásra egyedül. Szóba kerültek még az édesapja utolsó napjai, a megbántások és a megbocsátások. Voltak fenntartásai korábban a meghívással kapcsolatban, de pozitívan "csalódott" Hajdú Péterben. Folytatása egy hét múlva Rácz Jenővel következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

rakoczi_feri_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: műsorvezető hajdú péter bejegyzés gondolatébresztő repost rákóczi feri life tv celebcunami bulvárriadó összezárva hajdú péterrel


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3117800599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása