HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.03.30. 14:07 építészke

Mozgalmas reggelen vannak túl "Balázsék"...

A Rádió 1 népszerű napindító műsorában ma reggel igazán érdekes dolgok történtek. Az egész azzal indult, hogy Rákóczi Ferit legyőzte Szakál Miki a "fekete-fehér-igen-nem" játékban az ismert étteremtulajdonos tudta nélkül. Mivel Sebestyén Balázs és csapata ebben az évben egymással is küzdenek, nemcsak a hallgatókkal, ezért próbálkoztak azzal, hogy Rákóczi Feri ne tudja magát "túlnyerni" megint ebben a hónapban. A műsor második felében az RTL Klub ismert arca mesélt panchakarmás élményeiről, a beöntésekről, valamint arról, hogyan viseli a nem mindennapi megpróbáltatásokat. Ő a megelőzésben hisz, nem pedig a tüneti kezelésben, ezért is jár el ilyen és ehhez hasonló kezelésekre. Ezen a héten - ráadásul - klímás játék is van "Balázsék"-nál, amelyben ezúttal igencsak meleget csináltak a hallgatók a stúdióban. Ennek következtében fagyit kaptak a műsorvezetők, de nem egy bikinis lánytó, hanem egy izmos pasitól. Mondani sem kell, hogy ez nem dobta fel túlságosan a hangulatukat, a stáb női tagjai ellenben nagyon jól érezték magukat. Folytatása holnap reggel 6.00-tól következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

balazsek_7.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő repost sebestyén balázs rákóczi feri vadon jani rádió 1 balázsék celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6717793203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása