HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.03.18. 14:32 építészke

Könyvet írt Szujó Zoltán...

Öveket bekapcsolni - ez a címe az ismert műsorvezető első kötetének, amelynek témája - természetesen - a Forma-1 világa. Erről és még sok minden másról is beszélgetett a szerző "Balázsék"-kal ma reggel a Rádió 1-en. Szujó Zoltán elmondta, hogy mivel Gyomaendrődön nőtt fel, sokszor sétált, biciklizett a Kner-nyomda előtt, ahol most a könyvét végleges formájába öntötték. Mindhárom műsorvezetőnek átadott egy-egy dedikált példányt, amelyeket saját, személyre szabott üzenetekkel töltött meg. Kiderült, hogy a kötethez Bernie Ecclestone is írt előszót, amely annak a tíz kereskedelmi televíziós és egy köztévés évnek az összefoglalója, amelyeket a pályák mellett töltött. Visszaemlékezett az első találkozásra Palik Lászlóval, illetve azokra az évekre, amíg felküzdötte magát a harmadik riporteri sorból a versenyzők melletti első sorba. Benne van a műben, hogy kinek szurkolt annak idején, de ezt még Sebestyén Balázsnak és csapatának sem mondta el. A könyv címe arról a néhány rajt előtti másodpercről szól, amikor kigyúlnak a piros fények, és elindul a visszaszámlálás. Ez semmivel sem hasonlítható össze, akárcsak az idei idény, amely teljesen más lesz, mint az előzőek. A "Ninja Warrior Hungary" egyik arca napi szinten olvas a száguldó cirkusszal kapcsolatos információkat, mert azt gondolja, hogy csak így lehet hiteles ebben a témában. Ezzel párhuzamba állítható Sebestyén Balázzsal, aki szintén fanatikusan foglalkozik az őt érdeklő dolgokkal, hírekkel, történésekkel. A beszélgetést követően egy "érdekes" hallgatói játékban dőlt el, hogy kié legyen a felajánlott dedikált példány a könyvből, amely során ismét előkerülhetett a "szekunder szégyenérzet" fogalma mindenki számára. Akinek van rá módja, ideje, kedve, hallgassa vissza a beszélgetést egy erre alkalmas felületen, megéri... (A fotó internetes forrásból származik.)

szujo_zoltan_2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: könyv bejegyzés gondolatébresztő repost rádió 1 szujó zoltán balázsék celebcunami bulvárriadó öveket bekapcsolni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6717783372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása