HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.02.11. 08:48 építészke

Megszólalt Janicsák Veca férje...

Ahogy az várható volt, Ladányi Jancsó Ábel sem hagyta szó nélkül (egykori?) felesége nemrégiben tett nyilatkozatát a betegségéről és a válásukról. Abban Janicsák Veca elmondta, hogy több súlyos traumán is átesett az elmúlt években, amelyeknek köze lehet házassága megromlásához is. Az ismert énekesnő férje ezzel szemben úgy gondolja, hogy az lett volna a korrekt megoldás, ha felesége egyezteti vele a megjelenő cikk tartalmát, ha már mindenképpen meg szerette volna osztani a nagyvilággal magánéletük eme szeletét. Azt érzi, hogy az időzítés nem véletlen, köze van Janicsák Veca hamarosan megjelenő új albumához. Szerinte, a "Csillag születik"-ben és az "X-Faktor"-ban is korábban megfordult énekesnő fontosabbnak tartja a bulvár által népszerűsíttetni a saját zenei anyagát, mintsem a kislánya és az ő érdekeit tartaná szem előtt. Mint ismert, a pár 2017-ben házasodott össze, majd egy későbbi hullámvölgyet akkor még sikeresen tudtak kezelni párterápiával. Úgy tűnik a nyilatkozatok alapján, hogy erre most alig van esély... (A fotó internetes forrásból származik.)

janicsak_veca_es_ladanyi_jancso_abel.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő felháborodás válás nyilatkozat repost janicsák veca celebcunami bulvárriadó ladányi jancsó ábel


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3317403628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása