HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.02.08. 14:04 építészke

Súlyos beteg az ismert showman...

Depressziójáról és bipoláris zavaráról vallott Gáspár Győző az RTL Klub "Fókusz" című műsorában. Elmondása szerint, tizennégy évvel ezelőtt lett pánikbeteg, amelyet gyermekkorára vezet vissza. Tavaly szeptemberben egy fellépése után került kórházba, ahol két hónapot töltött. Vágyik vissza a zárt osztályra, mert sokat tanult ott az addikciók kezeléséről. Jelenleg is pszichológushoz jár, és segítő csoportokban mesél az állapotáról. Miközben majdnem tucatnyi gyógyszert szed, kétszer próbálkozott már öngyilkossággal, mert kilátástalannak látta az életét. Sorra mondja le a fellépéseit és a forgatásait, nem érzi jól magát a bőrében. Folyamatosan rohamai vannak, van úgy, hogy reggel nincs kedve kikelni az ágyból sem. Lui csal mosolyt az arcára ilyenkor, aki a család kutyája, és sok boldog percet okoz az énekesnek. Nem gondolta volna a "Romantic" megalakulásakor, hogy ekkora árat kell fizetnie a hírnévért. Sajnos, nem egyedi eset az övé... (A fotó internetes forrásból származik.)

gaspar_gyozo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub depresszió bejegyzés gondolatébresztő pánikbetegség gáspár győző repost showman celebcunami bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4617309464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása