HTML

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.25. 14:16 építészke

Elismerésre vágyik a népszerű influenszer....

Horváth Gréta volt Palik Lászlónak és csapatának legutóbbi vendége a "Palikék világa by Manna" Youtbue-csatornájának "Három igazság" rovatában. A mostanában magánéleti problémájával a címlapokon szereplő fiatal édesanya a borítékbontós műsorban elmondta, valóra vált gyermekkori álma azzal, hogy a televízióban szerepelt. Noha, hétévesen járt először stúdióban, amikor az akkori "Dáridó" egyik háttértáncosa volt, a nagyközönség az "Ázsia Expressz" megnyerésekor ismerhette meg őt és leendő férjét. Ekkor még élt a nagypapája, aki a nagymamájával együtt elsírta magát a készülék előtt. Ő mindig is az apukájának akart megfelelni, mert nyomást érzett tőle, de ez nem volt sosem bántó jellegű. Amikor Budapestre került, nehezen viselte el a nagyvárosi forgatagot, de lassan megszokta ezt az életformát is. Jelenleg olyan körülmények között lakik, amelyek inkább a vidéki léthez hasonlítanak. Nemrég derült ki, hogy inzulinrezisztenciája és cukorbetegsége van, ezért szedett fel az elmúlt időszakban néhány kilót, amelyet a kommentelők szóvá is tettek. Ezt rosszul viselte, de úgy gondolja, hogy ezen is sikerült túllendülnie, mert - szerinte - neki erősnek kell lennie. Noha, még csak harmincegy éves, lélekben sokkal többnek érzi magát, és mindig sokat agyal magában a vele történteken. Úgy gondolja, hogy egy gyermek előtt is vállalhatóak az érzések, őt is láthatja sírni a kisfia, akinek megpróbál mindig mindent megmagyarázni. Felnőtt emberként úgy látja szülei életét, hogy voltak nehézségeik az életben, de kitartottak egymás mellett, ha bajban voltak. Kiderült az is a beszélgetésből, hogy Horváth Gréta nagyon szeret főzni, az anyukájától és a nagypapájától tanulta ezt meg. Sokban megváltozott - szerinte - a világ a szülei, nagyszülei fiatalkora óta - sajnos, rossz irányban. Saját igazsága szerint, szeretne kedves és bátor lenni, aki a kétkezi munkájáért dicséretet, elismerést kap. Azt kívánjuk neki, hogy mindez legyen így a jövőben... (A fotó internetes forrásból származik.)

horvath_greta_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: youtube bejegyzés gondolatébresztő repost influencer horváth gréta celebcunami bulvárriadó palikék világa by manna három igazság


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1116869172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása