HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.24. 09:12 építészke

Megvan a harmadik kieső is...

Tovább folytatódott a múlt héten is a Kihívók és a Bajnokok mentális mélyrepülése, amely az újonnan érkező versenyzőkkel kicsit csillapodott. Igaz, ők sem úgy "muzsikáltak", ahogy az várható volt tőlük, az éjszakai pályán sokan estek-keltek a futamok alatt. A pirosakhoz Tóth Janka és Jósa Dani érkezett vérfrissítésként, a kékekhez pedig Besenyei Bogi és Adu Laci. Közben Novák Zalán és Rozs Gergő - továbbra is - csak mankóban tudnak tanácsot adni a pályák széléről, Ungvári Miklós és Kása András pedig nem is élnek együtt a többiekkel. A hét eleji remek formájukat a Bajnokok - természetesen - elkoptatták az első Végjátékig, így Virág Andrásnak kellett párbajoznia a második napi vesztes csapat legrosszabb kihívójával, azaz Mischinger Péterrel. Pénteken kettőjük közül utóbbinak ért véget a versenysorozat, de előtte Szente Gréti és Herczeg-Kis Bálint kaparintották magukhoz a medálokat. Ma este térnek vissza a betegeskedő szereplők, így kiegészülten vágnak neki a csapatok a korábbi küzdelmeknek... (A fotó internetes forrásból származik.)

exatlon_hungary_all_star_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost párbaj exatlon hungary celebcunami bulvárriadó exatlon hungary all star vestator


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8516822326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása