HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.21. 14:08 építészke

Továbbra is, válságos az állapota...

Legutóbbi bejegyzésünk óta sem érkezett jó hír Csollány Szilveszter állapotáról. Az olimpiai-, világ- és Európa bajnok tornász november elején kapta el a koronavírust, nem sokkal azután, hogy felvette az első vakcinát. Ezt sokáig halogatta, de egy külföldi munka lehetősége miatt kénytelen volt beoltatni magát. Úgy tudjuk, hogy ez nem volt más, mint az "Exatlon Hungary All Star" évada, amely jelenleg is fut a TV2-n. Csollány Szilveszter kiutazására azonban már nem kerülhetett sor, mert december elején olyan súlyos állapotba került, hogy lélegeztetőgépre kötötték, és azóta is így tartják életben az orvosok. Már több, mint ötven napja van mélyaltatásban, és egy speciális eljárással kezelik az Országos Korányi Pulminológiai Intézet szakemberei. Zacher Gábor azt a véleményét fejtette ki erről, hogy még így is van esélye Csollány Szilveszternek a teljes felépülésre, de ez sok tényezőtől függ. Már a tüdőátültetés is felmerült lehetőségként, erről azonban többet nem lehet tudni. A népszerű sportoló családja továbbra sem közöl semmit annak állapotáról, így sokan találgatásokkal próbálják meg fenntartani a figyelmet Csollány Szilveszter egészségével kapcsolatban... (A fotó internetes forrásból származik.)

csollany_szilveszter.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés fertőzés gondolatébresztő lélegeztetőgép csollány szilveszter repost celebcunami koronavírus covid19 bulvárriadó


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10016822308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása