HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.17. 08:55 építészke

A második hét összefoglalója...

Miután az idei "Exatlon Hungary All Star" évad első kiesőjéről kiderült, hogy gyengéd szálak fűzik a Kihívók csapatában küzdő Pap Dorcihoz, azt gondoltuk, ennél nagyobb meglepetés már nem is érhet bennünket. Nos, tényleg úgy tűnik, hogy - egyelőre - a két fiatal bontakozó szerelmének folytatása a legfontosabb kérdés ebben a szériában, mert ami jelenleg Dominikán történik, az számunkra valahol a szekunder szégyenérzés környékén van. Agonizáló játékosok, ültetett betegek, igazolt hiányzók, önjelölt megmondóemberek - nos, ők mindannyian megjelennek estéről estére sok magyarországi háztartásban, ahol a szigetországi körülményeknek a halvány szikrája sem fedezhető fel. "Meg nem érkező" játékosok tömkelege tornyosul elénk napról napra, akik már annak sem tudnak örülni, hogy nem kis honorárium fejében barnulhatnak a Karib-térségben. Ami pedig a tényeket illeti, a villát ezúttal a Bajnokok kaparintották meg a hét elején, az előny azonban a Kihívóké lett. Ennek megfelelően, a legrosszabb piros játékosnak kellett először kiállnia a kiesőjelöltek piedesztáljára, őt követte egy csapattársa, valamint két kék játékos a csütörtöki vesztes futamuknak köszönhetően. Pénteken először a medálokért küzdöttek egy fikciós építkezésen, majd egymással vívtak csatát a bent maradásért. Ezt Kocsis Alexandra vesztette el, így neki kellett másodikként távoznia a versenyből. Miközben bízunk benne, hogy a napokban nem kapunk olyan híreket, hogy ő valamelyik Kihívóval kavar, jó hírünk is van ám: nem marad a Kasza Tibi vezette Challenge-család szakmai segítő nélkül a jövőben. A szériának ma este következik a folytatása... (A fotó internetes forrásból származik.)

exatlon_hungary_all_star_logo.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: bejegyzés gondolatébresztő kiesés dominika repost exatlon hungary celebcunami kocsis alexandra bulvárriadó exatlon hungary all star


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1416815216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása