HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2022.01.10. 09:15 építészke

Túl az első héten...

Ha a száraz tényeknél szeretnénk maradni, akkor annyit írnánk csupán, hogy Esztergályos Patrik elsőként esett ki az "Exatlon Hungary All Star" évadából. Ennél azonban több minden történt az új széria első hetében, amely meglepetésekkel és sérülésekkel is tele volt gazdagon. Ami a legfurcsább, hogy mindkét csapat versenyzői iszonyatos agóniában kezdték a szereplést, sokan közülük már az első napokban is motiválatlanok voltak, nem találták a helyüket sem a villában, sem a táborban. Gyakran sokéves emlékeket idéztek vissza, akkori sérelmeket próbáltak tisztázni, a másik fejéhez vágni. Közben Ungvári Miklós megbetegedett, Herczeg-Kis Bálint fejsérülést szenvedett, Novák Zalánnak pedig komoly lábsérülése lett. A Bajnokok - szokás szerint - veszni hagyták a villát az első hétre, és mivel a kiesést elkerülő játékban is alulmaradtak, kivételesen, három fiút kellett csatába küldeniük a bent maradásért. Közülük a fiatal párbajtőröző esett ki, így a Bajnokok létszáma csappant meg kissé. Folytatása ma este következik... (A fotó internetes forrásból származik.)

exatlon_hungary_all_star_logo.jpg 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality bejegyzés gondolatébresztő kiesés repost esztergályos patrik celebcunami bulvárriadó exatlon hungary all star


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8216811104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása